Vakantiewoning Casa Relleu te huur in Relleu, Alicante

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5

“De Spaanse Costa, mediterraans eten en een prachtige omgeving”

Zij zijn u voorgegaan

Een heerlijk vakantiehuis! 9 ! sept 2022
Een heerlijk vakantiehuis in een rustige omgeving. Je komt hier echt tot rust! Alle faciliteiten zijn top! Handdoeken, zwembadbedjes, terras, bedden + beddengoed, de buitenkeuken, echt geweldig! We voelden ons hier thuis op vakantie :) Op de bovenste verdieping hangt er airco in beide slaapkamers. Deze mag, als het héél (lang) warm is, ook op de middelste slaapkamer opgehangen worden. Service en contact verlopen soepel en zeer vriendelijk! Je zit in de bergen dus een auto is, volgens ons, wel echt een pré. Stadjes op afstand, Benidorm op 30min rijden. Al met al een heerlijke vakantie gehad met ons gezin en ouders! 
Beste Kelly en Marcel, dank voor jullie enthousiasme. Inmiddels hebben we overal airco's laten instaleren, het was ook wel een erg lange en hete zomer, dus deze zijn voor het eerst gemist. De buitenkeuken is gewedig zegt men en ik heb begrepen dat jullie daar menig uurtje hebben doorgebracht. 

Heerlijke casa! 9 aug 2022
Vakantie met gezin en aanhang in Casa Relleu. Mooi gelegen, gezellig en compleet ingericht; kortom prima voor elkaar! Op elke verdieping een badkamer met toilet, ideaal met meerdere volwassenen. Uitgebreid keukengerei waaronder een fijne buitenbarbecue waar we regelmatig gebruik van hebben gemaakt. Leuke ritjes en wandelingen te maken in de directe omgeving. Dichtbij Alicante, Altea en meerdere leuke plaatsen. Het zwembad was heerlijk en ook nodig vanwege de tropische temperaturen tijdens ons verblijf. We hebben voornamelijk beneden 'geleefd' want daar was alles voorhanden wat we nodig hadden. Een auto is wel een must vonden wij, omdat je toch elke keer de berg op en af gaat als je wat wil doen. Dag Fam B, fijn dat jullie het met zoveel volwassenen hebben genoten van onze Casa. Prima te doen inderdaad, er is ruimte genoeg. Dank!

Héérlijke plek om te relaxen 9! mei 2022
Een heerlijk huis, genoeg ruimte. Wij waren met 7 volwassenen en 2 kleine kinderen die in kinderbedjes pasten. Die kinderbedjes stonden al klaar toen wij aankwamen. Prachtige locatie, met schitterend uitzicht op de bergen. Die bergen zorgen er wel voor dat je 20 minuten onderweg bent naar de zee, en grote supermarkten, maar voor ons was dat geen probleem. Lekkere buitenkeuken, ruim terras en heerlijk zwembad omringd door lekker ligbedden. Wij hebben er een heerlijke week gehad!

Helemaal te gek!! 9 ! nov 2021
Voor een weekje lekker relaxen hebben wij weer gekozen voor Casarelleu. Het was gelukkig nog vrij. Ook nu weer voelt het als thuiskomen. De prachtige ligging en de complete uitrusting van het verblijf is echt een aanrader. Hier heb je werkelijk het vakantiegevoel.

Fantastisch! 9 ! nov 2021
Een heel fijne vakantie hadden wij in het geweldige en complete huis. De ligging in de mooie bergen met kijkend naarde zonsopkomst. Het huis is compleet, voorzien van al het nodige. En de beneden ruimte rondom van glazen schuifpui en tegen de kou een kacheltje, zodat zelfs in november nog goed te toeven is. Al is zwemmen in het heldere zwembad voor de helden in. November. Door de uitgebreide beschrijving van deomgeving konden wij veel leuke dingen bezoeken. We zijn nu drie keer geweest en komen zeker terug.

Heerlijk genoten! 10 ! okt 2021
Heerlijk genoten in casa Relleu. Het uitzicht was fantastisch en het huis zag er mooi verzorgt uit. Bij binnenkomst stond er al meteen een lekker flesje wijn voor ons klaar en zijn we direct in het zonnetje gaan zitten. Kortom een heerlijke vakantie gehad.

Genieten ! 10 ! okt 2021
Wat een ongelofelijk mooi en verzorgd verblijf. Wij zijn grote fan van Spanje en vooral deze omgeving. Relleu is een klein maar authentiek dorpje met lokale cafeetjes. Het huis heeft een prachtig uitzicht op de open velden, een heerlijke manier om wakker te worden. Het huis is van alle gemakken voorzien en wij hebben nog nooit zo’n compleet vakantiehuis gehuurd. Voorzien van een privé zwembad en een verzorgde tuin met diverse gemakken zoals bbq en zitjes! Is geschikt voor alle leeftijden, van baby tot ouderen. Wij komen zeker weten nog een keer terug en willen de verhuurders bedanken voor de goede service. 

Tegenvaller 3 ! okt 2021
Meerdere malen getracht contact te krijgen met de verhuurder(s), maar tot op heden niet bereikbaar. Door het uitblijven van een reactie hebben wij besloten onze ervaring kenbaar te maken in een review: Bij aankomst bleek de woning niet schoon te zijn. Veel stof, vervuild zwembadwater, smerige toiletten en vervuilde kastjes. Het apparatuur in/om de woning was verouderd of defect en stopcontacten hingen los uit de muur. Dit hebben wij dan ook gerepareerd i.v.m. gevaarzetting. Met 6 personen gebruik gemaakt van 1 werkende douche. Het zwembadwater was vervuild en ondanks het schoonmaken door ons en de poolman en het dag/nacht aan hebben van de pomp werd het niet beter. In het contract stond genoemd dat stroom/gaskosten verrekend zouden worden met de borg. De verrekening betrof een flink bedrag en tot op heden hebben wij geen uitleg gekregen hierover. Zonde voor wat een prachtige vakantiewoning kan zijn met een mooi uitzicht. 
Beste fam Dijkstra. Wat een tegenstrijdigheden. In de eerste mails gaat het over een fantastisch huis en geen klachten over niet werkende apparatuur of douches of vuiligheid. Wel mails en apps en sms dat er mieren zijn en wespen. Zou de overvolle vuilisbak daarmee te maken hebben gehad die jullie dagen lieten staan? Geen mails over een vervuild zwembad, wel foto's van onze poolman die een strak zwembad lieten zien. En die de pomp helemaal niet dag en nacht hoefde aan te zetten (achter slot en grendel trouwens, dus die hebben jullie helmaal niet zelf zitten regelen en schoonmaken). Wel een kapotte vloerdeksel gecondteerd in week 2 door de poolman, die echt met veel kracht kapot gemaakt is en in eerste instantie geen idee door wie en later onze poolman de schuld geven, die het snel en effectief heeft gerepareerd, zonder ec=xtra doorberekende kosten. Jammer dat jullie niet eerlijk zijn, huurders kunnen dus ook tegenvallen. 

SUPER!! 9 ! sept 2020
Voor het eerste keer terug gaan naar een zomer locatie zegt eigenlijk al genoeg! En wederom een fantastische vakantie gehad in Casa Relleu. Absolute aanrader voor mensen die graag even weg willen in een mooie en rustige omgeving en waar je toch alles bij de hand heb. Het super huis voor 8 personen bevindt zich op een berg en direct aan een leuk en gezellig dorp. Alles wat je je maar kan wensen is aanwezig in het huis, een mooi en schoon zwembad, een fantastische tweede (buiten) keuken, heerlijke lounge stoelen & banken, fietsen en zelfs een Green Egg! Ook zijn er genoeg bezienswaardigheden en mogelijkheden tot activiteiten in de buurt. Alles was in orde bij aankomst wat het verblijf betreft. Het huis was schoon, opgeruimd en sfeervol ingericht. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en fijn afgestemd op hun gasten. Ik hoop er weer terug te komen. Dank Judith en Sander. 

Fantastisch!! 9 ! juli 2020
Mijn vriend, ik, 3 pubers en 2 tieners (jongens) verbleven hier van 4 juli '20 t/m 18 juli '20. Wij hebben het fantastisch gehad! Wij hebben genoten van het heerlijke huis, het fantastische zwembad en m'n vriend en ik van het fenomenale uitzicht. Het huis is volledig ingericht, het ontbreekt aan niets! Super luxe! Het dorp Relleu, lekker koffie drinken tussen de locals en lekker eten voor een klein prijsje. Het is rustig en gemoedelijk, heel fijn. Villajoyosa is magisch; palmen op het prachtige strand, lekker een terrasje pakken op de boulevard en de heerlijke zee.
Altea heeft een mooie boulevard en mooi kiezelstrand. Het was tijdens ons verblijf overal heel rustig! De stranden waren op een paar locals na stil. Echt genieten!!! Wij hebben een super heerlijke, onvergetelijke vakantie gehad in Casarelleu! Als je de kans krijgt om te gaan.. doen!! Wij komen zeker terug! Als het aan mij had gelegen was ik gebleven :-)

Fantastisch 10 ! okt 2020
In de herfstvakantie met kinderen en kleinkinderen (totaal 8 personen) naar Casa Relleu geweest. Onze verwachtingen waren, gezien de recensies van eerdere bezoekers, hoog. De werkelijkheid was echter nog beter. Wat een prachtig huis gelegen op een geweldige plek! Het uitzicht is fantastisch. En dan de inrichting, alles was aanwezig om onze vakantie te optimaliseren. Extra vermeld mag daarbij worden de porche op de benedenverdieping die gescheiden door een schuifbare glaswand direct aansluit op het terras met zwembad. Een uitgebreide moderne keuken, het heerlijke bankstel en de ruime eettafel zorgden ervoor dat wij daar voornamelijk onze tijd hebben doorgebracht. Wat is daar veel aandacht aan besteed. Kort en goed: alles was aanwezig voor een fantastische vakantie. Verder dient vermeld te worden dat we vooraf uitgebreide info ontvingen over praktische zaken zoals b.v. de aanrijroute.
Beste Marian en Ben. Wat een lieve woorden en een mooie recensie. Jullie hebben enorm geboft met het warme en zonnige weer. Wij vinden het enorm fijn dat de Casa heeft bijgedragen tot een vakantie met een gouden randje zoals jullie omschreven. Dank en het gaat jullie goed! 

100% tevreden! 9 ! dec 2020
We hebben genoten van ons verbijf in Casa Relleu. Ruime villa waarin alles maar dan ook echt alles voorzien is. Zeer rustig gelegen. Vele uitstap mogelijkheden in de buurt. Hou wel rekening met de vele bochten vanaf de kust naar Relleu. Na een dagje in Benidorm is het een verademing om terug in de casa te zijn 😄. Eigenaars zijn zeer fijne mensen. Betrouwbare samenwerking om de reservatie af te handelen. Niet twijfelen gewoon reserveren en genieten!   
Beste I. Dank voor de mooie resencie. Jullie hebben echt prachtig weer gehad. Leuk om Kerst in Spanje te vieren. Zou vast wel even gek geweest zijn, op het strand naast de Kerstversiering. Fijn dat jullei het met de hele familie in onze Casa hebben kunnen vieren.

In één woord fantastisch! 10 ! okt 2019
Schitterende Villa met een volledig en sfeervol interieur in een super mooi gebied. Heeft aan alle verwachtingen voldaan! Fantastiache plek om lekker rustig met je kinderen te verblijven. Wij zaten er met meerdere personen en hebben een super vakantie gehad. Het is een prachtig gebied en goed onderhouden locatie in een mooie omgeving tussen de heuvels van het nog traditionele Spanje. Goede facaliteiten en voor de kinderen is het zwembad geweldig. Wij hebben voor komende zomer weer geboekt en kijken er nu al naar uit!
Beste S. Bedankt voor de mooie resencie en leuk dat jullie in de zomer hebben geboekt. Alvast veel plezier met de voorpret!

Toplocatie! 10 ! okt 2019
Tijdens onze intensieve studiereis gebruik kunnen maken van deze prachtige woning, met ideale ligging. Prachtig uitzicht over en in de bergen... voor de rust na een dag hard werken.... Zwembad in de tuin. Binnen kwartiertje op het strand en de blvd. Alle faciliteiten binnen handbereik. Voor de hobbykok een waar walhalla aan mogelijkheiden aanwezig. #toplocatie #huren #fantastischeligging #zonzeestrand. Gereisd met vrienden.

Perfect voor elkaar! 10 ! juni 2019
Met ons gehele gezin een fijne week gehad in Casa Relleu. Het huis is van alle gemakken voorzien. Zowel voor volwassenen als kleine kinderen.
Beste L, voor ons was het best spannend, voor het eerst een baby in de Casa, maar alles is heel goed gegaan. Fijn!

Heerlijke Villa! 9 ! maart 2019
Van alle gemakken voorzien! TOP!
Heerlijk rustig gelegen villa!
Gereisd met vrienden.


Fijn huis van alle gemakken voorzien! 9 ! april 2019
Met vier vriendinnen naar Spanje en naar Casa Relleu. Wat een mooi en modern huis! Vooral de verdieping bij het zwembad was heerlijk luxe en ruim. Hoewel het weer niet heel lekker was (risicootje van begin april) hebben we erg genoten. De ruimte in de keuken en de gezellige kamer maakten het makkelijk om een knus diner met elkaar te hebben. Het huis ligt een half uurtje van het strand. Het dorpje is knus maar rustig. Maar als je daar behoefte aan hebt is het natuurlijk super!
Gereisd met vriendinnen.


Een geweldige mooie week beleefd, dank jullie wel! 10 ! maart 2019
Het geweldig mooie huis ligt op 445 meter hoogte, het uitzicht is in een woord “Geweldig”. Het huis is geweldig mooi ingericht, echt alles is aanwezig. De eigenaren hebben hun ziel in het huis gebracht een echte aanrader. Het is een geweldig mooi gebied om met de fiets te verkennen, je ziet de fietsers langs komen. Zeker een goede locatie voor fiets clubjes, de volgende keer neem ik mijn handbike mee om te gaan fietsen. Voor iedereen een top plaats om te vertoeven, wij willen dan ook de familie bedanken dat wij in hun geweldig mooi huis hebben mogen wonen. Wij komen zeker terug, nogmaals dank voor alles, en zeker tot ziens. Gereisd met vrienden.
Beste H,L, D, B, wat een lieve recensie! Inderdaad, onze ziel en zaligheid ligt in dit huis. Wij zijn er zelf zo blij mee en vinden het heerlijk als anderen er ook zo van kunnen genieten. Dank jullie wel en wellicht tot ziens!


Geweldig! 9 ! okt 2018
Prachtig gelegen vakantieverblijf met prachtig uitzicht. Lekker rustig maar toch vele mogelijkheden. Zeer goed geoutilleerd voor zelfs 8 personen. Dorp op loopafstand met de broodnodige voorzieningen. Fijne beach op korte afstand.
Gereisd met 4 volwassenen.


Casa Relleu is genieten in de Spaanse bergen 10 ! sept 2018
Casa Relleu betekent genieten van:
De rust
De prachtige omgeving
Het historische dorpje Relleu
De markt in Torremanzanas
De visafslag in Vilajoyosa
Een drankje in de Hollandse bar in Relleu
Het Stuwmeer Amadorio Villajoyosa
❤️
Gereisd met oudere kinderen.
Hoi Kris, bedankt voor de recensie. Jullie hebben hele andere plekken bezocht dan wij en de wandeling in de bergen en rond het stuwmeer staat nu op ons lijstje. We hebben al heel wat 'wilde' dieren voorbij zien lopen, maar dat wilde zwijn hadden we nog niet gezien. 


Wij willen weer terug! 9 ! juli 2018
Het huis ligt op een prachtige plek met weids uitzicht. Voorzien van alle luxe, je hoeft alleen maar je kleding in te pakken, alles is aanwezig. Het huis is modern en gezellig ingericht, de beneden verdieping met keuken en zwembad met ruim terras was onze favoriete plek. Voor de kinderen waren ook spelletjes en playmobil aanwezig. Met de auto ben je binnen een half uurtje op het fijne strand in Vila Joiosa. Wel bochtig ritje bergop om bij het huis te komen. ( en dus ook bergaf)
Gereisd met gezin met 3 kinderen.
Hoi E en M. Wij zijn blij met jullie enthousiasme en leuk om volgend jaar jullie weer te mogen ontvangen. De bochtjes naar boven is wel een dingetje, maar we horen vaak dat het zo went. Fijn dat de kinderen op een eigen kamer konden en dat ze genoeg te doen hadden daar.


Uitstekende accomodatie, komen graag terug! 9 ! april 2018
Prachtig verblijf in een dito omgeving, huis is van alle gemakken voorzien, prima bedden, luxe keuken in de Porche van waaruit je zo het zwembad in springt voor afkoeling op warme dagen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Gereisd met 6 vrienden.
Beste fam K. Bedankt voor jullie review. De keuken is een mooie plek om te zijn, hoe anders dan thuis denk ik wel eens. Jullie zijn een volgende keer van harte welkom!


Een aanrader 8 ! maart 2018
Casa Relleu in Relleu, Costa Blanca in Spanje is een fantastisch huis waar je makkelijk tot 8 personen kan vertoeven. De eigenaar heeft van de Porch een heel mooi onderkomen gemaakt, met super buitenkeuken, lounge bank en eettafel. als je de ramen open schuift zit je heerlijk aan het terras met eigen zwembad. Relleu is en klein oud plaatsje. De omgeving is magnifiek, zeer de moeite waard om met de auto rond te gaan rijden. Zoek je rust en natuur dan zit je hier helemaal goed. Wil je echt veel leven dan zou je ergens anders heen moeten, maar alles is met de auto binnen 20-30 min te rijden. Kortom een heerlijke plek waar ik graag nog wel een keer naar toe ga. Het huis ziet er van binnen ook heel netjes en verzorgd uit.
Gereisd met partner. 
Hoi M en Y. Bedankt voor jullie review. Fijn dat jullie hebben genoten, ondanks de kou van de eerste nachten. Het klopt dat er nog weinig vertier is, het seizoen begint daar met Pasen. Dan zijn alle restaurants en clubs weer open en zijn de festivals in opkomst. De gasten na jullie hebben jullie rondrit ook gedaan, super bedankt voor het verslag!


Top vakantie 10 ! juli 2017
Casa Relleu is een prachtig huis op een fantastische plek. Je zit op een rustige plek, maar wel met een bakker en supermarktje op loopafstand. Als je er op uit wilt, ben je binnen twintig minuten bij de grote steden en het strand. Misschien wel het fijnste: het is altijd mooi weer. Maar met ventilator is het in het huisje prima te doen. Ook zeker de buitenkeuken met het prachtige uitzicht is een feestje om in te koken. Casa Relleu is zeker een aanrader!
Gereisd met oudere kinderen.


Heerlijke plek en dicht bij het dorp 9 ! juli 2017
Heel erg mooi huisje en een prachtig uitzicht. De buiten keuken is echt heel erg mooi. Je kan makkelijk op de fiets naar Relleu om ontbijt te halen.
Gereisd met vrienden. 
Hoi T. Bedankt voor je bericht. Het uitzicht is inderdaad magnifiek. De fietstochtjes zijn vooral heen prima te doen. Gasten voor jullie zijn zelfs met de fiets naar het strand gegaan! (Maar wel laten ophalen op de terugweg...)

Vakantiewoning Casa Relleu

Copyright 2022 Familie Van de Schoot